Pistaatsia pähkli trühvlid

Teate, minusse on viimase nädalaga kogunenud nõnda palju positiivseid emotsioone, et need ei taha kuidagi minu sisse ära mahtuda.. ajaks aina üle ääre. Ah et mis ma siis tegin? Trenni, rohkelt trenni. Tantsisin 5 (viiiiiis!) korda zumbat, millest neli oli parima treeneriga, keda mul on olnud au kohata.. ja nii need emotsioonid kogunesidki. Easy.

Nädala lõpuks olen täiesti läbi füüsiliselt, puus natuke valutab ja tahaks päevakese maha magada, aga see kõik ei morjenda sekundikski. Kordaks iga kell.

 

Pistachio truffles

Ühel õhtul abikaasa küsis, millal ma viimati Oma Maitsest mõnd retsepti tegin.. Tõtt öelda, ma tõesti ei tea. Aga selle peale avasin siis kõige värskema ajakirja ja leidsin vähemalt inspiratsiooni trühvlite tegemiseks!

 

Pistaatsia pähkli trühvlid

 

100 g tumedat šokolaadi

100 g piimašokolaadi

150 g vahukoort

2 tl pistaatsiapähkli pastat

1 tl vanilliekstrakti

 

Peale – 30 g kooritud pistaatsiapähkleid

 

Haki šokolaadid ja pane kaussi. Väikeses potis kuumuta vahukoor keemiseni ja kalla see kohe šokolaadile. Lisa pistaatsiapasta ja vanilliekstrakt ning sega mass ühtlaseks. Aseta külma vähemalt 30 minutiks. Vormi saadud massist pallikesed ja kata hakitud pistaatsiapähklitega. Säilita külmas.

 

Pistachio truffles

Share Button
4 Comments