Mõtted, jaanuar 2015

Oh seda internetiajastut. Mul on pidevalt peas sada mõtet ja siit-sealt lendab peale miljon põnevat ideed, mis kahjuks läheb kaotsi, puhtalt mõtete ülerahvastuse tõttu minu peas. Nii ma otsustasin, et hakkan blogisse kord kuus kokku koguma kuu jooksul mõttetööd pakkunud, põnevad, teostamist vajavad jms ideed. Ega ma sellega just originaalsuse tiitlit ei pälvi, aga kangesti tahaks.

Jaanuar on olnud küll pime (vabandan juba tuhandes kord piltide pärast ja süüdistan kõiges vähest päevavalgust), aga südame jaoks väga soe. Nii palju olen saanud nõnda vägevat tagasisidet ja suhelnud rohkelt nii uute kui ka vanade tuttavatega. Sealjuures saanud blogi jaoks edasiviivaid mõtteid ja samuti edasiviivat konstruktiivset kriitikat! Aitäh!

 

10377376_10152563110862443_8997935046557723803_nEndine kursaõde Johanna tegi minust nõnda laheda pildi – tõesti tegi kohe südame veel soojemaks!

 

Ah, et mis jaanuarikuus ägedat oli?

 

* Liina, hea inimene, kutsus külla ja tegi eriti häid Wontone (sorrrrry Liina, et ma nüüd kogu maailmale näitan su 2007. a toidufotosid.. :)). Julgeksin väita, et see oli mu jaanuarikuu üks parimaid maitseelamusi!

* Leidsin üle pika aja blogi, mille ühe hooga algusest lõpuni läbi lappasin – te vaid vaadake, millised magusad meistriteosed! Vaimustus. Täiesti. 100%.

*Dieedikuu alguse puhul kirjutas Tuuli toreda kokkuvõtte suhkrust ja magusatest valikutest. Kel veel lugemata, siis see sobib ka dieedikuu lõpuks lugeda!

* Rääkides dieedikuust – niimoodi on toimunud naise keha ideaali muutumine ajas. Mehed, ehk otsustaksite lõplikult ära? 😀

* Ma ei saa ikka üle ja ümber kehast (mis meelel, see keelel?) – Rents püüdis meestele selgeks teha, kuidas trenn ja rinnad kokku käivad (vaadake ka videot!). Pigem siis ei käi. Vahel mul tundub endalgi, et igal hommikul pärast seda kui olen rinnahoidja selga saanud, siis abikaasa vaatab mind hindava pilguga ja mõtleb: “Hmm, tundub, et ta rinnad kuidagi kasvanud.” Pff.

* Ma vajan seda sidrunikooki! Kes teeb? Ma siis enam ei räägi dieedist.

* Ei saa mainimata jätta, et jaanuarikuus toimus kokkade olümpia – Bocuse d’Or. Eestlastel õnnestus säilitada oma eelmise korra tulemus ehk 14. koht. Võitjaks oli Norra!

* Piret tegi väikese Aasia ringreisi ja Juc käis Tais (oeh, tahan tagasi sooja kohta)! Mõlemad tegid suurepärased, värvilised ja elavad kokkuvõtted!

* Miks mu abikaaasa ometi ei söö peeti? Ma niiiiii väga tahaksin talle teha heeringasalatit peedikausis!

* Aga seda ikka teate, kuidas avokaado kivi mugavalt kätte saada? Ärge muretsege, küll Martha Stewart näitab!

* Te vaid vaadake, kui ilus küpsetatud lillkapsas! See on kindlasti minu veebruarikuu will-do listis! Muide soovitan teile ka – proovige samuti mõelda oma to do listile hoopis will-do listina. Uskuge mind, see tõstab asjade ära tegemise efektiivsust.

* Lõpetuseks ma ei saa mitte jagamata jätta, et Ülle tegi lumepannkooke 😀 Kindlasti üks selle kuu veidramaid avalikke toidukatsetusi 😀 Ise olen üks kord teinud sarnasel kombel ellujäämiskursusel magustoitu – lumi, jahu ja suhkur massiks kokku, oksa külge ja lõkkel küpsetada. Ütleme nii, et on ka maitsvamaid magustoitusid saadud.

Aga mis teil huvitavat toimus? 🙂 Jaaaaaa… palun-palun head inimesed öelge, kas teid huvitavad sellised toidualased kokkuvõtted avastustest? Kui ei meeldi, siis vabandan ja ikkagi ootan teid homme tagasi uue retsepti otsingule!

DSC04753Tegelikult see jaanuarikuu on ikka paras lebokuu..

Share Button
8 Comments