Nutella kook (kahest koostisosast!)

See on lihtsalt nõnda šokolaadiselt patune ja nõnda lihtne kook, et isegi mul on sõnad otsas.

DSC02048

Tõesti on tegemist kahe koostisosa koogiga. Mina lihtsalt lisasin peale šokolaadikreemi (šokolaad, või, Cointreau), aga ka ilma on see samuti oivaline. Nagu šokolaadikoogi puhul ikka maitseb see eriti hästi vanillijäätise ja/või marjadega!

Inspiratsiooniks: Masterchef Australia.

DSC02055

Nutella kook

4 muna

240 g Nutellat

Eelkuumuta ahi 180 kraadini.

Vahusta mune täisvõimsusel ca 6 minutit, kuni nende maht kolmekordistub. Kuumuta Nutellat mikrolaineahjus 20 sekundit, et see muutuks natuke pehmemaks. Lisa Nutellale esialgu kolmandik munavahust ja sega läbi. Seejärel lisa ülejäänud munavaht ja sega õrnalt kokku. Küpseta 20 minutit, ava ahjuuks ning lase koogil jahtuda.

DSC02049

 

Share Button
3 Comments