NOPi gurmeeturg

Olen trühvleid-komme valmistanud aastast 2009, eelkõige perele rõõmuks, aga väga tihti sõpradele kingiks, vahel tööle jne. Samas kui mu sõbranna pakkus mulle välja müüa oma komme, olin üsnagi segaduses. Peamine mure ikka see, kas ma olen valmis täiesti võõrastele inimestele raha eest müüma enda suure armastusega tehtud maiustusi. Pealegi olen ma tohutu pedant ja tunnen, et iga müüdud asi peab olema ideaalseni viimistletud. Ent kodused kommid ei ole kindlasti kunagi stamptoodang ja täiesti viimistletud. Siiski otsustasin nõustuda, sest tegemist on heategevusliku müügiga ja tulu läheb MTÜ’le Kass ja Pojad. Nii ei kõlagi oma kommide müümine nõnda hirmsana, sest eesmärk on siiski see, mis loeb (vähemalt nii ma ennast iga kord lohutan, kui tehtud komm kõige ilusam välja ei tule).
Hea küll, kommide tegemisega ma nõustusin, aga kuidagi peab neid komme inimestele ka andma ja ega selleks ometi kilekotti kasutada saa.. Tegin siis lahti esimese karbitegemisõpetuse, mis tundus piisavalt lihtne, käisin paberipoes ja hakkasin ka karbi”meistriks”. Ütleme nii, et arenguruumi mul veel on ja lisaraha karpide eest kasseerida ei julge! Samas olen väga õnnelik, et sain lõpuks tõuke kommikarpide valmistamiseks, sest olen aastaid mõelnud, et võiks ju omi komme enda tehtud karbis müüa.
Lõpuks veetsingi mitu õhtut komme valmistades ja karpe meisterdades, et saaks homme NOPi gurmeeturule minna (vt siit). Niiet kõik, kel vähegi võimalik, soovitan soojalt homme gurmeeturgu külastada ja kui juba kohal, siis uurida, mida head pakub MTÜ Kass ja Pojad! Mina olen igal juhul valmis! Eks tulemustest räägime hiljem (ja siis vaatab ka mõnd kommiretsepti juba ka)..
Valikus on astelpajutrühvlid, “Bounty” trühvlid aprikoosiga ja Metsapähkli-Nougat kommid!
Share Button