Troopilised koogikesed

Koogikesed on ikka eriti lai mõiste – kord on viiekihilised keerulised maiused ja nädal hiljem suvalised pallikesed.. Aga olles looderdamise lainel, on “suvalised pallikesed” ühele pallikesele siin ka juba väljakutseks. Pealegi, maitse on mmmmmmõnus.

 

DSC09862

 

Käisin eelmisel nädalal pildistamas, kõhupiltide buduaarikas 😛 Buduaari sessiooni olen ma küll alati mälestuseks tahtnud teha, aga poleks kunagi arvanud, et teen seda rasedana ja 16 kilo ülekaalulisena. Endalegi üllatuseks tundsin end siiski absoluutselt kaunina ja kompleksivabalt. Vahel lihtsalt tulevad ootamatud pakkumised, mida mehe õhutusel peab vastu võtma, ja küll on siis hea, kui asi tehtud.

Kahjuks jäävad pildid siinkohal jagamata, sest et noh, toidublogi ikkagi.

Sessiooni valguses mõtlesin esmakordselt sellele, et ehk peaks ka lapsega pildistama minema. Trendikas asi siiski, eksole. Minu olematut pildistamisoskust te juba kõik teate (rääkimata sellest, et mu fotokas põriseb juuuubedalt ja ajab lapse iga kord üles kindlasti). Seega professionaali abi mälestuste talletamisel tundub üsna asjakohane.. Mitte, et ma tahaks oma last lips peas punutud korvi või soki vms sisse panna, aga paar ilusat pilti ei teeks samuti paha. Näib aga, et imikute korvidesse pistmine on nõnda trendikas, et fotograafidel on pooleaastased järjekorrad. Mõned naised alles siis saavad teada, et nad rasedad.. 😀 Tundub, et pildistamise aja peab broneerima siis, kui lapse planeerimiseks läheb. Hiljemalt nähes pulgal kahte triipu.

Mäletan, et kunagi räägiti hirmulugusid igavestest lasteaiajärjekordadest. Näib, et tänapäeval on need asendunud fotograafide järjekordadega. Rääkimata sessioonide hindadest. Ei, ma ei alaväärista fotograafide tööd ja olen enam kui kindel, et nad on selle raha ära teeninud. Küsimus rohkem minu prioriteetides. St kas mu pildistamisoskus on ikkagi NII halb, et seda peaks 300 EUR sessiooniga kompenseerima.. 😀 Oh neid suuri dilemmasid siin elus.

 

passion fruit bites

 

Ahh, teate, praegu on poodides nõnda palju mõnusalt krimpsus (loe: küpseid) granadille, mida teadmatud tarbijad korvist, höhö, võtta ei julge. Seda rohkem jääb mulle! Jee!

Retsepti allikas: suurenenud magusavajadus koostöös külmkapijääkidega.

 

Troopilised koogikesed

10 – 15 tk

 

200 g biskviiti

100 g piimašokolaadi

60 g võid

60 g hapukoort

15 g kakaod

3 granadilli

40 g Cointreau likööri

 

Katmiseks – kookoshelbed

 

Sulata šokolaad võiga vesivannil. Sega ülejäänud koostisosadega ja pane mass pooleks tunniks külmkappi. Vormi massist meelepärase suurusega pallikesed ja kata need kookoshelvestega. Lase külmkapis maitsestuda vähemalt 5 tundi.

 

passion fruit bites

Share Button