Kanarullid juustuga

Olen hetkel aktiivselt käsile võtnud tutvumise WordPressi ja selle võimalustega. Usun, et uus blogi kujundus aitab hõlpsamalt retsepte leida ning kiire ülevaate saada. Aga üldiselt olen it valdkonnas üsnagi võhik ja iga liigutust pean guugeldama (ma tegelikult sain šoki, kui lugesin, et nüüdsest on “guugeldama” ametlik eestikeelne sõna, halleluuja, varsti kaob Eestis üldse õigekiri ja ilus keel ära). Niisiis iga muudatus algab lehelt google.com, “how to…” ja oh seda rõõmu, et enne mind on nii palju inimesi juba nii palju rumalaid küsimusi küsinud, mis ka mul pähe tulevad, ja asjalikke vastuseid saanud.. Näiteks – kui te vaid teaks, kui raske on mul leppida sellega, et vanade postituste tekstid on paigast ära ja ma ei saa neid ilusasti korda. Samuti ei saa ma taksti joondada, ilma lisatasuta. Nii ei saa ju õndsalt postitusi üle lugeda.. Nii raske see pedandi elu ongi.. Tegelikult olen aga ülimalt rahul ja siinkohal mu tehnoloogia-alane heietus lõppebki, nüüd asjast.

Olin pühapäeva õhtul ideekriisis ja nagu ikka tuli abiks vana hea Oma Maitse. Teil soovitan küll ideekriisi puhul avada Olga blogi ja vaadata kauneid pilte, kuni idee tekib (loodan, et tunnete taas mu iroonia ära). Ise ma aga raban esimesi ettejuhtuvaid ajakirju ja lappan, kuni leian isuäratava retsepti. Seekord jäi silma relaamretsept mingile Leedu juustule, mille nimetus mul ei poes ega praegugi meelde tule, nii et jäi üle asja modifitseerida. Taaskord suurepärane kiiresti valmiva õhtusöögi idee, sobib ideaalselt riisiga!

Kanarullid juustuga

8 tk kana kintsuliha

8 tl majoneesi

100 g juustu (kasutasin Goudat, aga igasugune tugeva maitsega juust sobib)

Jahu

400 ml kanapuljongit

Soola-pipart

Tambi kana lihahaamriga õhemaks, jahvata peale soola ja pipart. Määri igale fileele 1 tl majoneesi ja jaota juust ühtlaselt. Keera fileed tihedalt rulli.

20131215_173233

Keera iga rulli jahus ja prae kuldseks. Aseta fileed ahjuvormi, kalla peale kuum puljong ja küpseta 200 kraadises ahjus 25-30 minutit. Kusjuures kui sa ei taha kasutada jahu, siis võib rulli koospüsimiseks kasutada hoopis peekoni ribasid, tulemus kindlasti sama maitsev!

20131215_185951
Oh, kui te vaid teaks, kui väga ma tahaks osata toitu pildistada.. Aga veel meelt ei heida!
Share Button
4 Comments